onsdag 14 oktober 2009

Underbett

Han är ju hemskt driftig den här Anton Abele. Klicka på länken, det är kittlande på något vis. Jag tycker att han är obehaglig på något vis. Den här lillgamla helt humorbefriade uppsynen. Han påminner om en ung Carl Bildt. Det finns något mörkt och lite obehagligt här, jag tror (missta inte det här för hoppas) att han kommer vara gravt alkoholiserad eller trilla framför ett tåg innan han är 30 år fyllda. Det är sorgligt när ungdomar går ned sig i moderatismen i så unga år.

Klicka på YouTubelänken på hans hemsida förresten, där finns några riktigt spännande klipp.

2 kommentarer:

Cristian sa...

Det här unga moderatorn spås väl en lysande politisk framtid? Jag minns att det ganska snart efter uppståndelsen på facebook kring bevara oss från ungdomsvåldet dök upp en bevara oss från Anton Abele. Det tyckte jag var väldigt roligt. Undrar om han har afrikanska föräldrar förresten. Abele låter osvenskt.

För övrigt så läser jag din blogg istället för att tentaplugga. jag vet inte om det är ett bra betyg eller ett dåligt betyg för din blogg. Vet bara att det är dåligt för mina betyg. Vill typ kommentera på varrenda inlägg men då skulle du börja tro att jag var tokig.

Anonym sa...

han är från baltländerna, mins inte vilekt, troligen estland