![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtT3-r636iVbiqp0wtQCiP1e6MpNeJr9tS2AsmMOiR9jF_e5ZyIkkcJKXbY9txshTuglmedazATZnyo30y8RF-zzCC7fRin1OsBLkhe7BWVWvMd6daClM-82qo1qhsXVEBNTv9C8dgBYw/s320/DSC00646.JPG)
Detta var vad jag åt när jag kom hem en eftermiddag för inte så länge sedan. I den stora skålen ser vi en redan färdig (för den lite late) sparrissoppa. Väldigt god var den och den men det som nästan var bäst med den var ändå färgen, en väldigt behaglig (om än lite kall) grön nyans. På tallriken ligger två stycken halvor av Coops egenbakade vitlöksbaguette, den var tyvärr lite torrare än vanligt men ändå helt ok. På brödet placerade jag ett par skivade ägg och toppade det hela med lite mager majonnäs. Anledningen till att det blev den magra majonnäsen var att den normala var slut i tubversionen och jag var ganska inställd på att ha den just tub och inte på burk med allt knivslabbande som det innebär. Problemet är (och nu sticker jag ut hakan lite här) att fettsnåla produkter så gott som alltid är lite äckligare än de fetare varianterna. Den här majonäsen var inget vidare skulle jag vilja påstå. I glaset har jag Oatlys havrecholkaddryck, en dryck jag inte riktigt kommit överens med trots två ihärdiga försök. Det infinner sig nästan omedelbart en slags eftersmak som jag inte alls är förtjust i. Tacka vet jag Alpro soya choklad, det är hemskt synd att den är lite knölig att få tag på i min del av stan. Släng på ett par avsnitt Curb your enthusiasm och, hepp hepp, så har man en helt ok eftermiddag.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar